Version 3 11/30/20231:21 AM







2024 Winter Showdown - Auburndale Speedway (Feb 6-Feb 10)

Tuesday, February 6, 2024

Wednesday, February 7, 2024

Wednesday, February 7, 2024 Cont.

10:00 AM Gates-Pit Pass-Regstration Opens

10:00 AM Parking Begins (First come first serve)

1:00 PM Tire Sales Begin

3:30 PM Driver's Meeting (Pit Grandstands)

4:00 PM Day Time PD Practice 3 Hours Starts

7:00 PM Day Time PD Practice 3 Hours Ends

7:00 PM Night Time PD Practice 3 Hours Starts

10:00 PM Night Time PD Practice 3 Hours Ends

10:00 PM Gates-Pit Pass-Regstration Closes

*Cost is \$50 per 3 hours. You can do one or both

*You may park on Monday from 1pm to 6pm *Registation will be open Monday 2pm to 6pm

WATCH LIVE ON



https://seriesshowdown.com

Week: \$49.99 Daily \$14.99 9:00 AM Gates-Pit Pass-Regstration Opens

9:00 AM Parking Begins (First come first serve)

9:00 AM Tire Barn Opens

10:30 AM Driver's Meeting (Pit Grandstands)

11:00 AM Practice Begins - 8 Laps

Beginner - Bandit/Outlaw- Rookie/YL - Legends

11:45 AM Qualifying Race 1 - 5 cars 4 Laps

12:30 PM Qualifying Race 2 - 5 cars 4 Laps

1:15 PM Lunch Break (1 Hr)

2:00 PM Grandstands Open - \$5

2:15 PM Opening Ceremonies

2:20 PM Round 1 of Racing

2:20 PM Beginner Bandeloros Race 1 - 20 Laps

2:40 PM Bandit/Outlaw Race 1 - 20 Laps

3:00 PM Rookie/YL Legends Race 1 - 20 Laps

3:20 PM Legends Combined Race 1 - 30 Laps

3:50 PM *Legends Combined Race 1 (2) - 30 Laps

4:10 PM End Of Race 1 (50 Min Break)

4:50 PM Hard Ship Laps (GWC)

5:00 PM Beginner Bandeloros Race 2 - 20 Laps

5:20 PM Bandit/Outlaw Race 2 - 20 Laps

5:40 PM Rookie/YL Legends Race 2 - 20 Laps

6:00 PM Legends Combined Race 2 - 30 Laps

6:30 PM *Legends Combined Race 2 (2) - 30 Laps

7:00 PM End of Race 2

7:00 PM Paid Practice Starts

(Any Class Racing)

Mighty TQ Midgets (Included in Entry)

602 Tour Type Mods (Included w/Entry)

Tour/SK Type Open Modifieds

National Compact Tour

USAC Eastern Midgets

Bandoleros

Legends

10:00 PM Paid Practice Ends

*Cost is \$50 per 3 hours.

*Race (2) if over 40 cars for Twin features

* Pit Passes \$40 per show for Legends and Bandoleros

Version 3 11/30/20231:21 AM



* Pit Passes \$40 per show for Legends/Bandoleros





2024 Winter Showdown - Auburndale Speedway (Feb 6-Feb 10)

Thursday, February 8, 2024

Thursday, I cordary 0, 2024	
7:00 AM Pit Gate/Registration Opens	4:45 PM National Compact Tour Final Practice
8:00 AM Tire Sales start (All divisions)	5:00 PM 602 Tour Type Modified Final Practice
8:00 AM Track Rental Practice Starts - \$50 per car	5:15 PM Hard Ship Laps (GWC)
11:00 AM Track Rental Practice Ends	5:35 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)
11:00 AM Grandstands Open - \$5	5:45 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)
11:05 AM Driver's Meeting (Legends/Bandoleros)	6:00 PM Mighty TQ Midget Qualifying - 4 cars 4 Laps
11:30 AM Qualifying Race 3 - 5 cars 4 Laps	6:15 PM National Compact Tour Qualifying - 4 cars 4 Laps
12:00 PM Qualifying Race 4 - 5 cars 4 Laps	6:30 PM 602 Tour Type Modified Qualifying - 4 cars GWC
12:30 PM Lunch Break (50 Min) - *if time allows	6:45 PM Opening Ceremonies
1:20 PM Beginner Bandeloros Race 3 - 20 Laps	6:50 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)
1:35 PM Bandit/Outlaw Bandoleros Race 3 - 20 Laps	7:00 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (10 Min)
1:50 PM Rookie/YL Legends Race 3 - 20 Laps	7:10 PM Mighty TQ Midget Heats - 8 Laps
2:05 PM Legends Combined Race 3 - 30 Laps	7:20 PM Beginner Bandeloros Race 4 - 20 Laps
2:25 PM Legends Combined Race 3 (2) - 30 Laps	7:30 PM Bandit/Outlaw Bandoleros Race 4 - 20 Laps
2:50 PM Grandstands Cleared After Daytime Show	7:45 PM Rookie/YL Legends Race 4 - 20 Laps
3:00 PM Grandstands Open	8:00 PM USAC Eastern Midget Final Practice
\$20 Adult/\$15 Sr/\$5 Kids(5-12)/\$40 Family 4 Pk(2 Adult&Kids)	8:10 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (10 Min)
3:00 PM Driver's Meeting (Midgets/Modifieds/Compact)	8:20 PM Legends Combined Race 4 - 30 Laps
3:20 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)	8:40 PM Legends Combined Race 4 (2) - 30 Laps
3:30 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (10 Min)	9:00 PM National Compact Tour Heats - TBD Laps
3:40 PM Mighty TQ Midget Practice	9:20 PM USAC Eastern Midget Final Practice
3:50 PM National Compact Tour Practice	9:30 PM Tour/SK Type Open Modified Final Practice (10 Min)
4:00 PM 602 Tour Type Modified Practice	9:40 PM Mighty TQ Midget Feature - 25 Laps
4:10 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)	10:00 PM 602 Modified Feature - 30 Laps
4:20 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (10 Min)	10:30 PM Show Complete
4:30 PM Mighty TQ Midget Final Practice	10:30 PM WELCOME PARTY - PIZZA Provided by PMSS
Grandstands - \$20 Adult/\$15 Sr/\$5 Kids(5-12)/\$40 Family 4 Pk(2 Adult&Kids)	

*All times are estimated and subject to change

Version 3 11/30/20231:21 AM







2024 Winter Showdown - Auburndale Speedway (Feb 6-Feb 10)

Friday, February 9, 2024

9:00 AM Pit Gates Open

10:00 AM Track Rental Practice Starts - \$50 per car

1:00 PM Track Rental Practice Ends

1:30 PM Driver's Meeting - All Divisions

2:00 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (10 Min)

2:10 PM Mighty TQ Midget Practice

2:20 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)

2:30 PM Bandolero Practice (30 Min)

3:00 PM National Compact Tour Practice (10 Min)

3:10 PM 602 Tour Type Modified Practice (10 Min)

3:20 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)

3:35 PM Legends Final Practice - (30 Min)

4:05 PM Mighty TQ Midget Final Practice (10 Min)

4:15 PM USAC Eastern Midget Final Practice (10 Min)

4:25 PM National Compact Tour Final Practice (10 Min)

4:35 PM 602 Tour Type Modified Final Practice (10 Min)

4:45 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)

5:00 PM Grandstands Open

5:00 PM Qualifying Starts

5:00 PM Mighty TQ Midget Qualifying - 4 cars 4 Laps

5:15 PM USAC Eastern Midget Qualifying - 4 cars 4 Laps

5:30 PM Bandolero/Legends Qualifying Race 5

6:15 PM 602 Tour Type Modified Qualifying - 4 cars GWC

6:30 PM Tour/SK Type Open Modified Qualifying - 2 Car 2 Laps

6:55 PM Opening Ceremonies

7:00 PM Mighty TQ Midget Heats - 8 Laps

7:15 PM USAC Eastern Midget Heats - 8 Laps

7:30 PM National Compact Tour B-Main(s) - TBD Laps

7:40 PM Beginner Bandeloros Race 5 - 20 Laps

7:55 PM Bandit/Outlaw Bandoleros Race 5 - 20 Laps

8:10 PM Rookie/YL Legends Race 5 - 20 Laps

8:25 PM Legends Combined Race 5 - 30 Laps

8:45 PM Legends Combined Race 5 (2) - 30 Laps

9:00 PM Mighty TQ Midget Feature - 25 Laps

9:15 PM National Compact Tour Feature - 50 Laps

9:40 PM 602 Modified Feature - 30 Laps

9:55 PM USAC Eastern Midget Feature - 50 Laps

10:10 PM Tour/SK Type Open Modified Feature - 50 Laps

10:30 PM Show Complete

Grandstands - \$30 Adult/\$25 Sr/\$5 Kids(5-12)/\$60 Family 4 Pk(2 Adult&Kids)

*\$40 Pit Passes

^{*}All times are estimated and subject to change

^{*}Missing Driver's Meeting you will lose fastest lap of qualifying or start tail of your heat

Version 3 11/30/20231:21 AM







2024 Winter Showdown - Auburndale Speedway (Feb 6-Feb 10)

Saturday, February 10, 2024

Julianady) i conduity 20) 2024	
9:00 AM Pit Gates Open	5:00 PM Qualifying Starts
9:30 AM Track Rental Practice Starts - \$50 per car	5:00 PM Mighty TQ Midget Qualifying - 4 cars 4 Laps
12:30 PM Track Rental Practice Ends	5:15 PM USAC Eastern Midget Qualifying - 4 cars 4 Laps
1:00 PM Crown Vic Practice (25 Min)	5:30 PM Bandolero/Legends Qualifying Race 6
1:30 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)	6:00 PM 602 Tour Type Modified Qualifying - 4 cars GWC
1:45 PM Mighty TQ Midget Practice (10 Min)	6:15 PM Tour/SK Type Open Modified Qualifying - 2 Car 2 Laps
1:55 PM USAC Eastern Midget Practice (10 Min)	6:45 PM Opening Ceremonies
2:05 PM Bandolero Practice (20 Min)	6:50 PM Mighty TQ Midget Heats - 8 Laps
2:25 PM 602 Tour Type Modified Practice (10 Min)	7:05 PM USAC Eastern Midget Heats - 8 Laps
2:35 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)	7:20 PM Crown Vic Heats - 6 Laps
2:50 PM Crown Vic Practice (10 Min)	7:40 PM Beginner Bandeloros Race 6 - 20 Laps
3:00 PM Legends Practice - (20 Min)	7:55 PM Bandit/Outlaw Bandoleros Race 6 - 20 Laps
3:20 PM Mighty TQ Midget Final Practice (10 Min)	8:05 PM Rookie/YL Legends Race 6 - 20 Laps
3:30 PM USAC Eastern Midget Final Practice (10 Min)	8:20 PM Legends Combined Race 6 - 30 Laps
3:40 PM 602 Tour Type Modified Final Practice (10 Min)	8:40 PM Crown Vic B-Mains - 20 Laps
3:50 PM Tour/SK Type Open Modified Practice (15 Min)	8:55 PM USAC Eastern Midget Feature - 50 Laps
4:05 PM Crown Vic Final Practice/Qualifying (15 Min)	9:15 PM Mighty TQ Midget Feature - 25 Laps
4:20 PM Practice Ends	9:30 PM 602 Modified Feature - 30 Laps
4:30 AM Driver's Meeting - Mandatory (Random Roll Call)	9:45 PM Tour/SK Type Open Modified Feature - 50 Laps
5:00 PM Grandstands Open	10:10 PM Crown Vic Feature - 40 Laps
	11:00 PM Show Complete

^{*}All times are estimated and subject to change

*Missing Driver's Meeting you will lose fastest lap of qualifying or start tail of your heat

Grandstands - \$30 Adult/\$25 Sr/\$5 Kids(5-12)/\$60 Family 4 Pk(2 Adult&Kids)

*\$40 Pit Passes